SCOPE 2019(3) – 24/7 economy

Always at your service

 

Beste lezer,

Het is alweer september. Velen komen goed gebruind terug na hun vakantie, en anderen die in Nederland bleven zijn misschien net zo bruin. Wat zeg nou eerlijk: we hebben een paar mindere dagen gehad maar over het algemeen was het zeker goed vertoeven in Nederland deze zomer.

In september zie ook overal in Eindhoven de kleurrijke invloed van de intro. Alle verenigingen halen van alles uit de kast om zo goed mogelijk voor de dag te komen en zo veel mogelijk nieuwe aanwas te vergaren: een vrolijk en leuk gezicht.

Voor en tijdens de vakantieperiode en de introductieweek heeft de congres commissie hard doorgewerkt om het komende congres tot een succes te maken. Traditiegetrouw is het thema van deze SCOPE tevens de aankondiging van het thema van het Industria Congres 2019: 24/7 economy, always at your service.

Koen Hermans, voorzitter van de congres commissie, geeft u een inleiding in het thema. Daarnaast vindt u in het thema katern artikelen waarin uitdagingen en toepassingen die passen bij het zeer actuele onderwerp worden behandeld. Daarnaast zet Evangelia Demerouti voor u de menselijke aspecten van het thema uiteen.

Graag wil ik u als lezer bedanken. Afgelopen jaar hebben vele interessante artikelen, grappige columns en inspirerende pitches de revue gepasseerd. Nu geef ik het stokje over aan mijn opvolger, Maurice Bressers. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij dit blad komend jaar weer een mooie invulling zal geven.

Ik wens u veel leesplezier!

Merijn Boer
Hoofdredacteur

SCOPE 2019(3)