Website

Industry

Consultancy | Software

More Info

Location: Magistratenlaan 176, 5223 MA te ‘s-Hertogenbosch
Email: recruitment@anago.nl
Phone: 088 – 99 00 800
Contactperson: Nienke de Waal

Website

Industry

Consultancy | Software

More Info

Location: Magistratenlaan 176, 5223 MA te ‘s-Hertogenbosch
Email: recruitment@anago.nl
Phone: 088 – 99 00 800
Contactperson: Nienke de Waal

Anago

Kies je voor Anago, dan kies je voor professionaliteit in een informele setting, ambitie en plezier. Wat we precies doen? Kort samengevat, maakt Anago slimme software waarmee we organisaties helpen beter te plannen. Onze consultants sporen een planningsprobleem op en bepalen vervolgens de beste oplossing voor de klant: een project op maat of een oplossing op basis van één van onze flexibele producten. In beide gevallen modelleren we iedere situatie snel en passend op het proces in de desbetreffende organisatie. Organisaties komen bij ons met allerlei soorten planningsproblemen.  We zetten er 3 voor je op een rij:

  • – Een grote vliegtuigmaatschappij repareert vliegtuigmotoren, maar de instroom en doorstroom loopt spaak. Hierdoor wordt de reparatietermijn te vaak overschreden. Wij maken een centrale planning (en bedenken het algoritme hierachter) waardoor de doorlooptijd verkort wordt.
  • – Medewerkers in een dossierorganisatie ervaren een hele hoge werkdruk omdat ze door de bomen het bos (of eigenlijk de dossiers) niet meer zien. Wij zorgen voor ondersteunende software waardoor alle dossiers met hoogste prioriteit als eerste in de planning komen.
  • – Een groot callcenter heeft een planning nodig waarbij rekening wordt gehouden dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn die de juiste taal spreken om klanten (vanuit de hele wereld) te helpen binnen de afgesproken reactietermijn. Gelukkig helpen wij door een planning te maken waardoor medewerkers efficiënter worden ingezet.

Als consultant ga je aan de slag met een aantal projecten voor verschillende klanten. De klant heeft vaak specifieke wensen waarmee jij aan de slag gaat. Je bouwt aan nieuwe functionaliteiten en lost vragen van klanten op.

Werken bij Anago is werken:

  • – Met Brabantse gezelligheid. Samen lunchen, borrelen en kennissessies bijwonen!
  • – In een klein team. Het consultancy team bestaat uit zes consultants en een wisselend aantal werkstudenten. Samen met een team van developers bouw je aan de toekomstige oplossingen van Anago.
  • – Met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Omdat je in een klein team werkt, is je werk heel gevarieerd en krijg je snel veel verantwoordelijkheden. Blijkt het dat je een bepaald deel in je werkzaamheden heel erg leuk vindt, dan zorgen we dat je daar meer aan kan werken of zelfs bijgeschoold kan worden. Dat jij je uitgedaagd voelt en blijft leren is onze prioriteit!
  • – Je thuis voelen. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Door een informele band met collega’s en korte lijntjes met leidinggevenden en het management willen we je thuis laten voelen.
  • – En streven naar verbetering. We zijn ambitieus en willen de klant een stap voor blijven. We werken met veel plezier en enthousiasme aan ons groeiende bedrijf om onze producten steeds te blijven verbeteren.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Anago? Kijk dan op: https://www.anago.nl/vacatures

Study Association Industria

Industria is the study association for BSc Industrial Engineering and Management Sciences, MSc Innovation Management and MSc Operations Management & Logistics of the faculty Industrial Engineering & Innovation Sciences.

Contact Us

Visiting Address
Atlas 2.328
Groene Loper 3
5612 AE Eindhoven
P: +31 (0)40 247 2471
E: bestuur@industria.tue.nl

Postal Address
Studievereniging Industria
Atlas 2.328
Postbus 513
5600 MB Eindhoven

Privacy

Study Association Industria takes privacy seriously. In our privacy statementprivacy sheet, we defined the way we act upon it. If there are any questions, please contact us!

Shopping Cart