Website

Industry

Consultancy

More Info

Website

Industry

Consultancy

More Info

Frisse Blikken

Over Frisse Blikken

Wij zijn de nieuwe generatie, wij zijn Frisse Blikken. Wij helpen grote organisaties veranderen, vernieuwen en versnellen bij vraagstukken waarbij het logisch is dat je daarvoor de frisse blik van de nieuwe generatie in zet. Onze ondernemende talenten bieden slagkracht in projecten.

Onze projecten

We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent, die bij ons komen met vragen over het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, werknemer en student, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling en (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor ons als nieuwe generatie heel vanzelfsprekend zijn en waar een frisse blik behoorlijk bij kan helpen.

Springplank voor ondernemerschap

Frisse Blikken geeft je als jong talent de kans om je ondernemersdroom waar te maken. Hoe dat werkt? Als Frisse Blikker start je in dienst van Frisse Blikken. Van maandag t/m donderdag werk je bij de opdrachtgever. Vrijdags investeer je in jezelf door aan je persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken. Ons eigen FRS-opleidingsprogramma helpt Frisse Blikkers zich verder te ontwikkelen via trainingen, opleidingen en coaching. Verder besteden we aandacht aan acquisitie en zijn we continu op zoek naar kansen om te vernieuwen.

Na drieënhalf jaar is het tijd voor een volgende stap. Die stap kan binnen of buiten Frisse Blikken worden gemaakt. Sommigen maken hun ondernemersdroom waar door een eigen onderneming te starten of als ondernemend professional aan de slag te gaan. Anderen gaan binnen Frisse Blikken verder als Blikondernemer of verdiepen hun expertise als Frisse Professional.

Meer weten over werken bij Frisse Blikken?

Ga naar frisseblikken.com/nl/werken-bij en volg ons op Instagram

Shopping Cart