Ordina TalentPower

JOIN ORDINA TALENTPOWER

Geef je carrière een vliegende start! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in jouw vakgebied!

Business en Technisch Consultant
Bij Ordina kun je kiezen uit twee hoofdrichtingen: Business Consultancy en Technische Consultancy. Je volgt inhoudelijke opleidingen in jouw hoofdrichting en daarnaast volg je ons algemene Young Professional opleidingsprogramma. Na een jaar stap je over van Talentpower naar jouw eigen specialisatie unit. Je hebt dus een jaar de tijd om rond te kijken, verschillende opleidingen te volgen en gave opdrachten uit te voeren bij klanten, voordat je jouw vervolgstap maakt!

Je volgt opleidingen aan onze talent Academy en krijgt advies van ervaren collega’s. Bovendien krijg je vanaf dag één –vaak in teamverband– verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt. Ordina Talentpower is daarom altijd op zoek naar talenten die willen ontdekken wat er kan, verbinding zoeken met vernieuwende technologieën en voorop willen lopen in ons vak. “We discover, we connect and we accelerate!” Dat is waar we voor staan en hoe we de dingen doen. Kom werken bij een tof Nederlands IT bedrijf dat écht aandacht besteed aan jouw groei!

Heb je vragen over Talentpower?
Bijvoorbeeld wanneer wij een Inhousedag organiseren of hoe veel Young Professionals bij Talentpower starten? Stuur dan een mailtje naar campus.recruitment@ordina.nl. Eén van onze Campus Recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Selectiedagen
Enthousiast geworden? Kom bij ons langs in Nieuwegein! Wij organiseren meerdere Selectiedagen per maand. We beginnen om 09.30 uur met een presentatie over Ordina en Talentpower. Daarna werk je aan een interactieve case met de andere sollicitanten en voer je een sollicitatie gesprek. Rond 12.30 uur sluit je de dag gezamenlijk af en krijg je meteen te horen of je een aanbieding krijgt om bij Ordina te mogen werken! Voor deelname aan een Selectiedag, neem contact op via: campus.recruitment@ordina.nl

Shopping Cart