Website

Industry

Manufacturing

More Info

Website

Industry

Manufacturing

More Info

Tata Steel

Werken bij een van de meest uitdagende industriële werkgevers?

Staal is een materiaal dat niet meer weg te denk is uit ons leven. Van de bouw van nieuwe scholen, kantoren, ziekenhuizen en bruggen, tot de productie van nieuwe auto’s, boten en vliegtuigen. Van de hoogste wolkenkrabber tot frisdrankblikjes, batterijen en paperclips, een industrie waar miljarden euro’s in om gaan.

Succesvolle klanten

Met vestigingen in 26 landen en commerciële kantoren in meer dan 35 landen, is Tata Steel een van meest internationale staalproducenten ter wereld. In Europa zijn we de op een na grootste staalproducent. Maar het is niet alleen onze omvang waar wij ons mee kunnen onderscheiden. Wat ons anders maakt is onze marktbenadering. Wij zijn sterk in het bouwen van langdurige samenwerkingsverbanden en zorgen ervoor dat onze klanten succesvol kunnen zijn in hun eigen markten.

Onze markten

Per jaar produceert Tata Steel in IJmuiden zo’n 7 miljoen ton staal, al dan niet gecoat. Onze klanten willen waar voor hun geld en stellen steeds hogere eisen aan staal. Met ons staal worden auto’s lichter en sterker; worden huizen en kantoren duurzamer en kan ons eten en drinken steeds dunner verpakt zonder dat op voedselveiligheid wordt ingeleverd.

Tata Steel als werkgever

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continue aan verbetering. Wij investeren jaarlijks honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Tata Steel voor Young Professionals

De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vinden jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling erg belangrijk en faciliteren jou hierbij graag. Je krijgt vanaf de eerste dag direct veel verantwoordelijkheid. Als Young Professional kan je starten in een stage- of afstudeeropdracht, op een interessante vacature of in één van onze traineeprogramma’s. Heb je interesse, bel of mail gerust om jouw mogelijkheden te bespreken.

Shopping Cart