Alumnia

Alumnia  is de alumnivereniging voor bedrijfskundige ingenieurs die hebben gestudeerd aan de TU/e. Het is een actieve community binnen een sterk ontwikkelde beroepsgroep. Momenteel bestaat het ledenbestand van Alumnia ruim 1.100 leden.

Alumnia biedt uitgebreide mogelijkheid om in contact te komen met generatiegenoten, specialisten in diverse vakgebieden, huidige studenten en overige bedrijfskundigen. Het portfolio van Alumnia is gestoeld op een viertal kernwaarden: netwerken, gezelligheid, kennis en giving back. Vanuit deze kernwaarden worden door Alumnia gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Gedacht kan worden aan inhoudelijke lezingen, borrels en ontspannende activiteiten.

Als vanzelfsprekend staan wij te allen tijde open voor nieuwe initiatieven vanuit onze achterban. Waar dit binnen onze mogelijkheden ligt, trachten wij dergelijke initiatieven zoveel mogelijk te faciliteren. Mocht u dus als lid van Alumnia een goed idee hebben dat binnen de waarden van de vereniging past, laat ons dit dan weten!