Bol.com

Industry:
Location: Papendorpseweg 96, 3528 BJ Utrecht
E-mail: abosma@bol.com
Website: https://banen.bol.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bolpuntcom
Phone: 030-6008888

Over bol.com

Ruim 6 miljoen trouwe klanten weten inmiddels hoe eenvoudig en inspirerend winkelen bij de grootste winkel van Nederland en België is. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van bol.com met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen.

Werken bij bol.com

Achter het succes van bol.com staat een team van ruim 1000 enthousiaste professionals. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor bol.com, maar ze zijn ook bereid nét dat stapje harder te lopen voor de beste winkel van Nederland en België. Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen verwelkomen, onze omzet jaarlijks verder stijgt en dat we regelmatig felbegeerde publieks- en vakprijzen winnen, hebben we aan deze kanjers te danken. We werken samen niet allen keihard, ook vieren we samen uitbundig onze successen.

Werken bij bol.com betekent dat je kritisch en constructief bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Bij bol.com vinden we het leuk om uit te blinken in ons vakgebied en ieder hier verantwoordelijkheid krijgt. We gaan daarom transparant, informeel en collegiaal met elkaar om. Zie je een foutje? Heb je een goed idee voor een project? Of wil je samen met collega’s bezig zijn aan een creatieve oplossing? Dan ben jij meer dan welkom!

Onze grootste inspiratie                                                 

Onze klanten zijn onze grootste inspiratiebron. Voor hen werken we elke dag weer aan de beste winkel van Nederland en België. Een winkel die maximaal aansluit bij elke klant en diens persoonlijke wensen en behoeftes. Onze medewerkers weten processen en systemen zo te beheersen, dat onze klanten altijd het aanbod en de service krijgen die zij verwachten. En dat onze winkel overal toegankelijk is, of je nu thuis op laptop, tablet of tv winkelt of onderweg op je smartphone.

Past dit bij jou?

Ben jij ook zo’n type dat er helemaal voor gaat en je thuis voelt in een informele werksfeer? Bekijk onze vacatures en wie weet haal jij straks ook alles uit de kast voor onze klanten.