bright-r

Industry: /

Wie zijn wij?
bright-r is onderdeel van de GROUP9 holding. Naast bright-r vallen
ook GROUP9, mStack en Haystaq onder deze holding, waarbij
GROUP9 zich richt op senior Java professionals, mStack zich richt
op senior .NET professionals en Haystaq zich richt op senior
specialisten in testautomatisering. bright-r richt zich op het opleiden,
trainen, coachen en ontwikkelen van junioren in een van onze drie professies (Java, .NET en testen).

Wat houdt bright-r precies in?
bright-r gaat voor talent en is dé springplank voor high potentials in Java development, .NET development en testautomatisering. Bij bright-r wordt je direct ingezet bij een van onze A-klanten, waar je on-the-job begeleiding en training krijgt van een van onze seniors, die je daarnaast ook dagelijks zal coachen. Bij bright-r dus geen klaslokalen maar direct jezelf ontwikkelen door middel van praktijkervaring en het sparren met onze professionals! Je stapt in een tweejarig traject waarin je je razendsnel ontwikkelt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Naast het trainen van je vakkennis besteden we ook veel aandacht aan je soft skills, zodat jij je ontwikkelt tot een volwaardig professional. Ons ontwikkelingsplan wordt samen met jou op maat gemaakt, zodat jij je kunt ontwikkelen op de manier die bij jou past.

En na twee jaar?
Je hebt in twee jaar tijd flinke stappen gezet in je ontwikkeling. Je bent bright-r ontgroeid en toe aan een volgende stap in je carrière. Je kunt dan kiezen voor een vast contract bij de klant waar je twee jaar lang voor gewerkt hebt of je kiest voor een vast contract bij GROUP9, mStack of Haystaq, afhankelijk van je professie!

Maak je carrière bright-r!
Durf jij samen met ons de uitdaging aan? Neem contact met ons op, zet je carrière in de hoogste versnelling en ga van passie naar professie met bright-r! Stuur je CV + een korte motivatie naar carriere@bright-r.nl of bel naar 085 0608254 om een afspraak te maken. Op de hoogte blijven van bright-r? Houd onze website in de gaten en volg ons op Facebook & LinkedIn! Geïnteresseerd in onze andere bedrijven? Kijk dan op www.group9.nl, www.mstack.nl of www.haystaq.nl en neem contact met ons op!