CGI

Als één van de grootste IT-dienstverleners ter wereld is CGI wereldwijd actief. Onze focus op Digital Transformation, Cybersecurity en Advanced Analytics helpt opdrachtgevers vanuit onze technologische knowhow om hun dienstverlening verder af te stemmen op de klantwensen.

Door de gezamenlijke passie voor IT, werken onze teams aan projecten die er toe doen.

Bij CGI stimuleren we ondernemerschap, individueel én samen met je team creëer je meerwaarde voor onze klanten. In deze omgeving bieden we jou alle ruimte om de talenten die je hebt te ontplooien. Ons succes is afhankelijk van het talent, de gedrevenheid en de commitment van onze professionals.

Werken bij CGI betekent: deel uitmaken van een hechte community van gepassioneerde professionals. Commitment is daarbij het sleutelbegrip. Richting elkaar, maar zeker ook richting klanten die vaak hun ‘mission critical’ systemen aan ons toevertrouwen. Als CGI-er ben je dan ook meer dan een medewerker.

We bieden je de kans en de loopbaanondersteuning om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Zodat jouw carrière-pad je door de gehele organisatie, langs interessant en betekenisvol werk voert.

Deze ownership-mentaliteit is verweven in alle aspecten van onze managementaanpak en geeft onze members de vrijheid om hun carrière pad uit te stippelen, beslissingen te nemen in het belang van klanten en te profiteren van goed geleverd werk.

Werkenbijcgi.nl