CZ

Industry:
Location: Tilburg
E-mail: Flore.van.dessel@cz.nl
Website: https://ict.cz.nl/
Phone: 06-10 59 72 10
Contactperson: Flore van Dessel

Over CZ
Verder gaan. Voorop lopen. Echt het verschil maken in de zorg voor onze verzekerden. Dat is CZ. We gaan, als het moet, nét iets verder dan anderen om te zorgen dat onze 3,5 miljoen verzekerden daadwerkelijk de best mogelijke zorg kunnen krijgen. Dat maakt ons anders dan andere zorgverzekeraars.

Betere zorg. Betaalbare zorg. Bereikbare zorg. In de maatschappij staan we voor solidariteit in zorg. Wij maken ons zonder winstoogmerk hard voor het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor mensen die het nodig hebben. We lopen voorop in het verbeteren van de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg, onder andere door zorgvernieuwing en zorginkoop.

CZ als ICT-werkgever
Als ICT’er bij CZ werk je met de nieuwste technologieën, kun je jezelf continu ontwikkelen en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Daarbij maak je de ambities van CZ waar. Je weet wat klanten morgen en over 2 jaar nodig hebben. Door hun feedback blijf je scherp en zet je steeds dat stapje extra. CZ biedt klanten relevante informatie op het juiste moment en via het gewenste kanaal. Alleen zo behouden we onze koppositie als online zorgverzekeraar in Nederland.

Blijf je ontwikkelen
Nieuwsgierig? Volg dan een meewerk – of afstudeerstage bij ons. Ontwikkel jezelf en verbreed je horizon. Samen met je collega’s organiseer je slimme werkprocessen en ondersteunde platforms om je werk met nog meer plezier, sneller en makkelijker te doen. Binnen CZ maken wij gebruik van verschillende agile werkwijzen. Scrummasters coachen de teams waardoor je je blijft ontwikkelen om de beste versie van jezelf te worden.

Samenwerking
CZ is niet voor niets Platinum sponsor voor de Technische Studievereniging Industria. Wij ontvangen aankomend talent met open armen. Bezoek ons op een van de TU-events of neemt contact met ons op. Voor meer informatie over CZ kun je ook onze website bezoeken.