CZ

Industry:
Location: Tilburg
E-mail: joyce.van.herk@cz.nl
Phone: 013-5949741
Recruiter(s): Joyce van Herk

De missie van CZ

CZ wil zich onderscheiden als zorgverzekeraar die actief is op het brede terrein van gezondheid: dus zowel voor gezonde klanten als voor de klanten die zorg nodig hebben. Een betrouwbare zorgverzekeraar die haar klanten in staat stelt de beste zorg te vinden en hen zo goed mogelijk ondersteunt bij het gezond blijven. Preventie en gezondheidsbevordering zijn belangrijke speerpunten in het beleid van CZ. We willen als zelfstandig specialist in zorgverzekeringen tot de top van Nederland blijven behoren.

De kernwaarden van CZ

In ons strategisch beleid keren drie belangrijke kernwaarden terug, waarden die we ook zoeken in nieuw talent.

  • CZ is betrouwbaar. Hier geldt: afspraak is afspraak.
  • CZ is klantgericht. Het is de klant die bepaalt. Wij begeleiden hem of haar naar de beste zorgverlening.
  • CZ is ondernemend: de zorg voor onze klant is ónze zorg.
  • Kwaliteit staat voorop

    CZ loopt voorop in de zorg. Dat doen we met een actief beleid in het toetsen van kwaliteit in de zorg, het peilen van de mening van verzekerden en het maken van prijs- en kwaliteitsafspraken met aanbieders van zorg en hulpmiddelen. Zodat iedere CZ-verzekerde daadwerkelijk de allerbeste zorg kan krijgen.

De wereld van de zorgverzekeraars is een dynamische wereld. Het is een terrein dat altijd in beweging is. Onder meer dankzij verzekeraars als CZ. We vinden het belangrijk continu op zoek te gaan naar mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening. Onze doelstelling is de zorg voor onze bijna drie en een half miljoen verzekerden op een nog hoger peil te brengen. Daarom hebben we mensen nodig met een vergelijkbare ambitie.

We bieden ook stage- en afstudeerplaatsen aan. Een stage bij een zorgverzekeraar helpt je je horizon te verbreden. Ons werkterrein is vrijwel dagelijks in het nieuws. Bovendien zijn we als zorgverzekeraar innovatief ingesteld. Continu nemen we initiatieven die ertoe bijdragen dat onze bijna 3,5 miljoen verzekerden op steeds betere dienstverlening kunnen rekenen. Bij CZ ben je daarom van harte welkom als je mogelijkheden zoekt voor een stage of afstudeeropdracht.