Danone Nutricia

Industry:
E-mail: mirian.vanleeuwen@danone.com
Website: http://www.werkenbijdanone.nl
Phone: +31 (0)485394734
Recruiter(s): Mirian van Leeuwen

Business support

Bij Danone zetten wereldwijd elke dag 100.000 gedreven medewerkers zich in voor een optimaal resultaat binnen hun vakgebied. In Nederland werken er 1.850 Danoners verspreid over onze kantoren in Zoetermeer, Utrecht en Schiphol, onze fabrieken in Cuijk en Zoetermeer en ons R&D-centrum in Utrecht. Zonder goede ondersteuning zijn zij niet in staat om onze producten te produceren, innoveren, vermarkten en verkopen. Of je nu in HR, Finance, IT, Communicatie of Legal actief bent, je levert dus altijd een belangrijke bijdrage aan het succes van Danone. En daarmee aan een gezondere wereld.

Mensen maken het verschil

Enerzijds werk je bij Danone voor een enorm bedrijf dat overal ter wereld impact heeft. Door de verdeling in 4 divisies, namelijk early life nutrition, waters, medical nutrition and dairy en onze verschillende business lines werk je anderzijds in kleinschalige teams waarin iedereen elkaar kent. Met de commitment van onze mensen als grote gemene deler: bij Danone werken mensen die meer zoeken dan een leuke baan bij een mooie multinational. Onze medewerkers zijn ambassadeurs van de Danone-waarden die fundamenteel zijn voor ons bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme (HOPE). Dat verwachten we dus ook van jou.

Operations

Binnen Operations werken diverse teams aan het produceren en leveren van een breed scala aan producten aan onze eindgebruikers. Daarbij zoeken ze altijd naar een optimale balans tussen veiligheid, kwaliteit, kosten en doorlooptijd. Gezien de belangrijke rol van onze producten in het leven van onze afnemers zijn we altijd op zoek naar manieren om product en proces verder te ontwikkelen. Zo werken we in onze fabriek in Cuijk met een wereldwijd uniek productieproces, waarmee we specifieke producten kunnen ontwikkelen voor bijvoorbeeld baby’s met koemelkallergie. Met trots noemen we Operations dan ook het hart van ons bedrijf.

Bouw je eigen carrière

Zoek je een mooie functie binnen onze fabrieken, wil je doorgroeien naar een managementrol of juist in je technische expertise? Binnen de (inter)nationale productieomgeving van Danone zijn je mogelijkheden eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld teamleider, technologisch specialist, operations manager of zelfs plantmanager worden. Doordat onze afdeling intensief samenwerkt met inkoop, R&D en supply chain kun je je carrière ook binnen deze vakgebieden verder laten groeien. Wij geven je de bouwstenen, jij bent zelf de architect van je toekomst.