Gordian Logistic Experts

Passie  voor Logistiek
Gordian Logistic Experts B.V. is een logistiek managementadvies- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in service logistiek. Passie voor logistiek is dé bindende factor binnen Gordian. Het vak boeit ons. En vanuit deze passie ondersteunen wij onze klanten.

Wij zijn ons ervan bewust dat logistieke problemen niet alleen worden opgelost door andere concepten of andere technologieën. Daarom leren wij organisaties niet alleen wat ze moeten, maar ook hoe ze dat moeten realiseren. Resultaat dat blijft: daar gaat het om.

Gordian is door haar jarenlange ervaring een kenniscreateur en innovatieve business specialist op het gebied van servicelogistiek en spare parts management. Gordian biedt haar klanten voorsprong door samenwerken; gezamenlijk ambities realiseren die alleen onbereikbaar zijn.

Resultaten zijn tastbaar: concrete voorraadreducties, serviceverbeteringen, getrainde en flexibele organisaties. Geen dikke rapporten, wel daden.

Werken bij Gordian
Werken bij Gordian betekent dat je te maken krijgt met een diversiteit aan uitdagende opdrachten – al dan niet in projectvorm – op verschillende locaties.

Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren, zoals Defensie, Rail, High-Tech, Aerospace, Maritiem en Pharmaceuticals. Je komt te werken voor klanten als KLM, ECT, Luchtmacht of NS.

Tijdens je opdrachten acteer je als scherpzinnige zakenpartner die gefundeerde wetenschappelijke kennis combineert met praktijkbekwaamheid en samen met de klant zoekt naar duurzame bedrijfsoplossingen. Je werkt binnen een klein team van wisselende samenstelling waarbij je veel contact hebt met zowel opdrachtgevers als de verschillende belanghebbenden en projectleden.

Als junior consultant ondersteun je de projectleider in het scherp krijgen van de problematiek en het ontwikkelen van oplossingen. Dit doe je vooral door organisatie-, proces- en data-analyses. Samen met de projectleider ontwikkel je business cases en prototypes waarmee de implicaties van oplossingen inzichtelijk worden gemaakt. Je werkt vooral in een service logistieke omgeving.

Gordian hecht sterk aan kennis en het delen van kennis onderling. Iedere adviseur, project-of interim manager is afgestudeerd binnen de logistiek en de meeste werknemers hebben uitgebreide ervaring in de logistieke praktijk. De bedrijfscultuur is open zodat iedereen innovatieve ideeën en ervaringen met elkaar kan delen. De mogelijkheid tot eigen inbreng is groot en wordt ook gestimuleerd.

Wij groeien nog steeds. Omdat ook de pijplijn er buitengewoon gezond uitziet, zijn wij op korte termijn op zoek naar junior consultants.