Krinkels

Location: Breda
Website: www.krinkels.nl
Phone: 0165-201031

Landelijke dekking – Krinkels werkt in heel Nederland aan het verbeteren van de leefomgeving. Met 10 vestigingen door heel Nederland en het hoofdkantoor in Breda zijn wij altijd in de buurt. Wij realiseren en beheren projecten op gebied van Groen, Water, Infra en Sport van A tot Z. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Rijkswaterstaat, NS, Ministerie van Defensie, diverse waterschappen, provincies, gemeenten, bedrijven en instellingen.

Wij bestaan al meer dan 60 jaar, maar we zien onszelf nog steeds als een jong, dynamisch en resultaatgericht bedrijf.

 

Groot en innovatief machinepark – Krinkels beschikt over professioneel, modern en innovatief materieel, geschikt voor grote en kleine projecten. Wij investeren in duurzame machines en handelen bewust op basis van efficiënt energie- en materiaalgebruik. Ons hoogwaardig materieel met de hoogst mogelijke duurzaamheidstandaard zorgen voor optimaal rendement.

 

Certificeringen – Onze bedrijfscode is erkend door de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). Om kwaliteit en professionaliteit in de uitvoering te borgen, wordt door ons continue aandacht besteed aan de verschillende uitvoeringsprocessen. Krinkels is gecertificeerd voor ISO 9001, VCA** incl. Railinfra, ISO 14001 Milieumanagementsysteem, BRL 9101, BRL7001/7004, Groenkeur BRL, Groenvoorziening, Groenkeur BRL Boomverzorging, CO2-bewust certificaat niveau 5, MVO prestatieladder niveau 4 en PrestatieladderSocialer Ondernemen (PSO) hoogste trede (3).

 

Werken bij Krinkels – Ruim 225 medewerkers van Krinkels zijn dagelijks bezig met het mooier, beter en schoner maken van onze leefomgeving. Vakmensen met een grote betrokkenheid waar wij trots op zijn. Daarnaast investeren wij in jonge gemotiveerde mensen. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf in het algemeen (Aequor) maar ook op het gebied van straatwerk (SEB). Daarnaast is Krinkels vanaf het begin aangesloten bij de stichting TRI (voorheen GOA). De leerlingen worden opgeleid middels de Beroeps Begeleidende Leerweg. Hiermee helpen wij studenten graag op weg in hun toekomstige beroepskeuze.