ProCureOn

Industry:
Location: Eindhoven
E-mail: danny@procureon.nl
Website: http://procureon.nl/wp/

Bedrijfsomschrijving
Procureon biedt kennis- en capaciteitsoplossingen voor vraagstukken op het gebied van supply chain management (o.a. inkoop, logistiek) bij opdrachtgevers binnen de technische (maak)industrie in Zuid Nederland. Met een team van ruim dertig professionals bieden wij diverse diensten aan, namelijk:
• Inkoop en supply chain projecten
• Interim ondersteuning
• Inkoop en supply chain management traineeships

Onze opdrachtgevers zijn innovatieve technische (maak)bedrijven in de omgeving van Noord-Brabant en Limburg. We werken samen met internationale technologische vooraanstaande bedrijven, zoals ASML, VDL, Marel en FEI.

Wij bieden functies aan op basis van detachering, werving & selectie en sinds een aantal jaren traineeships voor jonge, getalenteerde HBO-ers en WO-ers. Een uitgelezen kans voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen in de bovengenoemde vakgebieden bij opdrachtgevers, waarbij je naast uitdagende projecten intensieve begeleiding, aanvullende trainingen en opleidingen krijgt vanuit Procureon en onze opdrachtgevers.

Traineeship Technical Procurement & Supply Chain Management
Ben jij (bijna) afgestudeerd en heb je een sterke interesse in inkoop en/of supply chain bij technische maakbedrijven? En wil jij middels intensief opleidings-, training- en coachingstraject in korte tijd een steile leercurve maken om door te groeien naar een zelfstandige inkoop- of supply chainfunctie zoals Strategisch Inkoper of Supply Chain Engineer? Solliciteer dan op het traineeship Technical Procurement & Supply Chain management.

Je start het traineeship met een operationele / tactische rol en krijgt daarnaast meteen uitdagende projecten om in korte tijd veel kennis te vergaren over het vak en de organisatie waar je werkzaam bent. Projecten voor de trainees kunnen erg uiteenlopen, dat is ook afhankelijk van de wensen van de bedrijven die meewerken aan het traineeship. Een aantal projecten die in het verleden zijn uitgevoerd door medewerkers van Procureon die ook een belangrijke basis kunnen vormen voor het traineeship zijn:
• Inkoopscan
• Voorraadbeheer en -reductie
• Kostenbesparingsproject
• Supply Chain optimalisatie
• Outsourcingtrajecten
• NPR (Non-Product-Related) trajecten
• KPI (Key Performance Indicators) framework
• Demand Planning
• Sourcing Strategies, etc.

Wat voor rol kan je bekleden na dit traineeship?
Je wordt opgeleid tot bijvoorbeeld Strategisch Inkoper of Supply Chain Engineer. Jouw speelveld is werken met de Supply Chainvereisten van de klant, de technische wensen van de engineers en de leveranciers- en marktkennis van de inkopers van de interne organisatie en bent de coördinator / adviseur van deze partijen. Met jouw markt- en technische kennis treedt je op als sparringpartner, geef je hen advies bij en schrijf je beleid over welke materialen het beste gebruikt kunnen worden voor het te maken product, welke producten bij welke leverancier(s) het best ingekocht kunnen worden en optimaliseer je de keten van leverancier tot eindklant. Jij signaleert ontwikkelingen in de techniek, op de markt en bij de klant en zorgt voor de vertaling daarvan naar de eigen inkooporganisatie.

Op dit moment hebben we een positie vrij voor een traineeship gericht op inkoop bij één van onze relaties, een internationaal opererend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en toelevering van complexe mechanische en mechatronische onderdelen en samenstellingen voor bedrijven die productieapparatuur maken voor de halfgeleiderindustrie. Het traineeship bij duurt 12 maanden en vindt plaats bij onze relatie in Eindhoven. Je wordt via Procureon voor diezelfde periode ook gedetacheerd. Onze relatie staat garant voor een werkplek, waarbij de intentie is om je na afloop van het traineeship over te nemen. Tijdens het traineeship wordt je door Procureon ondersteund door middel van coaching, opleidingen (zoals NEVI en APICS) en trainingen die bijdragen aan je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:
• Je hebt een afgeronde HBO en/of WO opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektronica, Supply Chain Management, Logistiek & Technische Vervoerskunde of Logistiek & Economie of verwacht deze binnenkort af te ronden;
• Je hebt niet meer dan 3 jaar werkervaring;
• Je hebt een sterke affiniteit met techniek en vindt het leuk om in een technische omgeving te werken;
• Je bent gedreven, ambitieus, communicatief en analytisch sterk;
• Je beheerst de Nederlands en Engels taal (Duits is een pré);
• Je bent fulltime beschikbaar.

Interesse?
Heb jij interesse in inkoop en/of supply chain, wil jij middels een traineeship een steile leercurve maken en in korte tijd doorgroeien? Solliciteer dan direct op het traineeship Technical Procurement & Supply Chain Management. Voor meer informatie, neem dan direct contact op met onze recruiter Danny Renders via 040-2484228 of solliciteer direct door jouw CV en motivatie toe te sturen t.a.v. Danny Renders naar danny@procureon.nl.