UNIT4

Industry:

Unit4 – In business for people

Wij zijn Unit4, een toonaangevende leverancier van business software voor organisaties waar de mens centraal staat. Wij zorgen ervoor dat mensen in hun werk of op school werken met de nieuwste software. Daarom ontwikkelen wij business software die aansluit bij hoe mensen werken en niet andersom. Hier kun jij aan bijdragen.

Wat we doen
Wij leveren ERP- en bedrijfsapplicaties voor dienstverlenende organisaties. Met onze oplossingen kunnen organisaties sneller en tegen lagere kosten innoveren en anticiperen op veranderingen. Onze software is ontwikkelt voor mensen, gericht op jouw manier van werken. Daarom is onze slogan: Unit4. In business for people. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en we hebben diverse kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië-Pacific.

Wat we je bieden

  • Samenwerken in een internationale omgeving met enthousiaste en slimme collega’s;
  • Wij geven jou alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen zodat jij je eigen carrière kunt bepalen;
  • Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk;
  • Relaxte en gedreven cultuur;
  • Je werkt voor diverse klanten en vraagstukken, waardoor je veel kan leren;
  • Wij zijn scrum. Echt waar.

Benieuwd naar wie ze zijn?

Unit4 timmert hard aan de weg en daarom zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen. Neem eens een kijkje bij onze vacatures op https://careers.unit4.com/. Zie je je jouw nieuwe baan er niet tussen staan? Geef ons een belletje of stuur een bericht, om ons te laten weten waar je naar op zoek bent en waarom je bij ons zou willen werken.

Bekijk ook onze website (http://www.unit4.nl), Twitter (@Unit4_NL) en LinkedIn voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!