Your browser does not support JavaScript! Please disable noscript or update your browser. (Resizing your browser window to a small width also helps.)

FAQ

Algemene vragen

Moet ik kunnen zeilen om mee te gaan met EUST?

Nee, sterker nog, de meeste deelnemers kunnen niet zeilen. Op de schepen is er een bemanning aanwezig die ons de fijne kneepjes van het vak leert.

Wanneer vindt de reis plaats?

Op 21 juli 2017 zullen we met een bus vanuit Eindhoven naar Kiel reizen. We zullen weer terug in Nederland aankomen op 31 juli.

Moet ik zelf nog iets doen?

De race en alle activiteiten eromheen worden mede georganiseerd door de deelnemers. Zo is er een subcommissie voor het eten en drinken aan boord en een subcommissie voor de sponsoring, waardoor de race nog mooier wordt. Door deze sub-commissies wordt het teamgevoel versterkt.

Zijn er nog andere teambuilding activiteiten?

Jazeker, in de aanloop naar de reis zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden om iedereen te leren kennen en het teamgevoel te versterken.

 

Vragen over de subcommissies

Om de reis nog beter te maken, draagt elke deelnemer zijn steentje bij. Iedereen wordt verdeeld over een van de vier subcommissies, die zullen worden begeleid door de teamcaptains:

Teambuilding & Teamfeest zal vóór vertrek twee teambuilding activiteiten en een teamfeest organiseren.

Aan Boord regelt de zaken voor op de boot. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het eten en drinken, een kookrooster en allerlei andere zaken aan boord.

Buiten de Boot regelt allerlei zaken aan wal en buiten de boot. Zij zullen uitzoeken welke havens geschikt zijn en welke leuke clubs/pubs daar in de buurt zitten, maar ze zullen zich ook bezighouden met het opzetten van de race tussen de twee boten.

Acquisitie Dit is de belangrijkste en grootste groep. Zij richten zich op het binnenhalen van sponsoren om zo de reis nog onvergetelijker en goedkoper te maken!

De tijd die je kwijt bent aan je subcommissie is ongeveer 1 uur in de week, uiteraard kun je dit zelf afstemmen met je subcommissie.

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Mail dan gerust naar eust@industria.tue.nl!

Contact

Vragen, suggesties of meer informatie? Neem dan contact met ons op via eust@industria.tue.nl

Bedrijven

Het Eindhoven University Sailing Team (EUST) biedt aan bedrijven interessante mogelijkheden voor sponsoring. Vanwege het internationale karakter van dereis zal dit zorgen voor veel exposure voor uw bedrijf. Mogelijkheden voor sponsoring zijn onder andere het bedrukken van teamkleding, het bedrukken van vlaggen en sponsoring op onze social media kanalen.

Daarnaast biedt het EUST verschillende mogelijkheden voor recruitment van studenten. Het team bestaat uit een diverse groep TU/e bachelor- en master studenten van verschillende studies.

Heeft u interesse of andere ideeën voor sponsoring? Neem dan contact op met ons via eust@industria.tue.nl

De Reis

In de zomervakantie van 2018, op 21 juli vertrekken we vanaf Eindhoven naar Kiel. In het Duitse Kiel zullen we opstappen op onze verblijfplaats voor die week: het imposante zeiljacht De Pedro Doncker. Verschillende havens zullen worden aangedaan, waar naast het zeilen genoeg tijd is voor de nodige ontspanning. Na deze week zeilen zullen we nog een dag in het maritieme Kiel blijven. Om hier nog te kunnen proeven van de Duitse cultuur en het mooie nachtleven.

Op 31 juli 2018 zullen we weer aankomen in Nederland

Eindhoven University Sailing Team

Na het daverende succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar het Eindhoven University Sailing Team erop uit trekken om de zeeën te bevaren. Deze zomer zullen we met TU/e studenten een zeilreis houden op oceaan richting Scandinavië. De reis zal in verschillende etappes plaatsvinden, waarbij we ‘s avonds in diverse havens of op zee zullen overnachten. Waar er hard gewerkt wordt, moet er ook ontspannen worden en dit kan natuurlijk het beste door middel van een mooi feestje.

Na een week zeilen en steden als Kopenhagen, Malmö en Rostock te hebben bezocht, zullen we terugvaren naar Kiel. Hier zullen we nog een dag doorbrengen om te kunnen genieten van de Duitse cultuur en nachtleven. We zullen met de bus terugreizen naar Nederland, waar je de tijd hebt om bij te komen van deze mooie reis! Meer informatie over deze prachtige reis is te vinden op deze site. Is jouw vraag nog niet beantwoordt? Bekijk dan de veelgestelde vragen (FAQ’S) rechtsboven of mail ons via eust@industria.tue.nl!

Interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar bovenstaand emailadres en alle informatie zal je toegezonden worden!

https://www.facebook.com/EUST2019/