Your browser does not support JavaScript! Please disable noscript or update your browser. (Resizing your browser window to a small width also helps.)
Loading Events

CaseNight 2019

22 May 2019 @ 16:00 - 23 May 2019 @ 04:00

| Free
  • This event has passed.

Event Navigation

Dit jaar zijn Mars, First Consulting, en Ingram Micro onderdeel van de Case Night! Meer informatie over de bedrijven hieronder.

Gedurende dit twaalf-uur-durende evenement presenteren alle drie de bedrijven een case, om jouw en je teamgenoten uit te dagen! Tussen de cases zal je deelnemen aan een heerlijk diner, een workshop en uiteraard eindigen we met een borrel. Daarnaast zal het winnende team natuurlijk de Case Night verlaten met een grote prijs!

Met ongeveer 30 merken, waaronder M&M’s, Skittles, Pedigree en Uncle Ben’s, is Mars een wereldleider in de markt van de Fast Moving Consumer Goods. Daarnaast is Mars tot op heden nog steeds een familiebedrijf.

First Consulting verbetert samen met haar klanten operationele prestaties door aanpassing van processen, technologie en organisatie. First Consulting consultants zijn stuk voor stuk analytisch sterk. Een nieuwe situatie hebben ze snel doorgrond en ze scheiden snel de hoofd- van de bijzaken. Een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en een gedegen opleiding maken het pakket compleet. Technische bedrijfskunde behoort tot de meest gevolgde studies.

Ingram Micro, nog niet zo lang geleden bekroond met de prestigieuze Logistiekprijs Nederland, is een groot internationaal bedrijf dat de commerce en fulfillment van grote webshops zoals bol.com en de Bijenkorf. Met hun warehouse management zorgen ze ervoor dat online bestellingen op tijd, en in de juiste verpakking naar het juiste adres worden verstuurd. Dagelijks gaat het om vele tienduizenden bestellingen. Rond de feestdagen versturen we  honderdduizenden bestellingen per dag.

Details

Start:
22 May 2019 @ 16:00
End:
23 May 2019 @ 04:00
Cost:
Free

Venue

The Villa, Atlas 1.750
Eindhoven, Noord-Brabant
+ Google Map
Phone:
040 247 2471

Organizer

Officer of External Relations
Phone:
040 274 2454
Email:
Website:
industria.tue.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available