Company Tour

8 March 2018 @ 08:00 - 10 March 2018 @ 17:00

| Free

Donderdag 11 januari staat de Company Tour borrel op het programma. Tijdens deze borrel kunnen alle tweedejaars bachelorstudenten Technische Bedrijfskunde zich inschrijven voor de Company Tour. Deze mooie reis zal plaatsvinden van donderdag 8 maart tot en met zaterdag 10 maart. De bestemming zal dit jaar de prachtige Hanzestad Hamburg zijn. Voor slechts €80,- kun je deelnemen aan dit unieke evenement, inclusief drie bedrijfsbezoeken, een universiteitsbezoek bij onze Duitse medestudenten en verschillende activiteiten. Vervoer, overnachtingen en maaltijden zitten bij de prijs inbegrepen.

We zien je graag bij de inschrijfborrel!

De Company Tour Commissie

————————————————————————————————————————————-

On Thursday the 11th of January the Company Tour Drink will take place. During this drink all second year bachelor students Industrial Engineering can subscribe for the Company Tour. This nice trip will take place from Thursday the 8th of March up to and including Saturday the 10th of March. Our destination this year will be the beautiful Hanseatic city of Hamburg. For only €80,- you can take part in this unique event, including three company visits, a university visit with our German co-students and multiple leisure activities. Transport, overnight stays and meals are included.

We are looking forward to seeing you!

The Company Tour Committee

Start: