Convent Subscription

29 November 2023 @ 08:00 - 10 December 2023 @ 23:30

This message is meant for master students and motivated bachelor students who master the Dutch language

Zit jij in de eindfase van je bachelor of master en heb jij altijd al willen weten of strategy consulting iets voor jou is? Laat je dan door Convent van 21 tot en met 23 februari in drie dagen meenemen op een geheel verzorgde trip naar Amsterdam en maak kennis met de wereld van strategy consultancy! In drie dagen zul je vijf van de grootste kantoren leren kennen, waarbij elk bedrijf een dagdeel speciaal voor Convent verzorgt. In dit dagdeel zullen ze je eerst aan de slag zetten met een training of case en heb je daarna de mogelijkheid om uitgebreid met de consultants te praten onder het genot van een lunch of diner. ’s Avonds slaap je in een vier-sterren hotel en al het vervoer wordt voor je geregeld. En het beste van alles: je betaalt er als student helemaal niks voor!

Ben je geinteresseerd? Je kunt je via Convent-tue.nl inschrijven!

Hiervoor heb je nodig:

-Cijferlijst van het voortgezet onderwijs

-Cijferlijst van de TU/e (bachelor en/of master)

-CV (inclusief GPA bachelor en/of master)

-Motivatiebrief (maximaal 250 woorden)

Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van alles wat er komen gaat?

Schrijf je dan snel in via de volgende link: