Loading Events

Digital Ladies in Data

8 March @ 13:45 - 16:00

 

Op 8 maart tijdens International Women’s Day organiseert het Atos Leading Ladies in Tech netwerk verschillende events waar jij je kan laten inspireren over jouw werk in het digitale werkveld bij Atos! Wij geloven dat werken bij Atos jou eindeloos veel kansen biedt in je carrière en ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Na de lezing van Leading Ladies in Tech “How to Be a Communication Ally; Break the Communication Bias Habits” door Barbara Rogoski is er voor Young Professionals aansluitend nog het “Digital Ladies in Data” event.

#TheFutureIsOurChoice

Tijdens dit event hoor je meer over jouw mogelijkheden om als net afgestudeerde te starten als junior Digital Transformation Consultant en zijn er collega’s aanwezig die je vertellen over hun carrière en ervaringen, zodat je zelf een keuze kunt maken of Atos bij je past. Ook zal er een inspirerende workshop worden gegeven gericht op data. De dag wordt afgesloten met cocktails en natuurlijk de mogelijkheid om je netwerk te vergroten met de vrouwelijke consultants van Atos.

Ben jij benieuwd naar deze inspirerende middag bij Atos? Meld je dan nu aan via recruitment.btn@atos.net!

Voor wie is het?

Jij bent (bijna) klaar met je wo-master in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Bestuurskunde, Informatiewetenschappen, Business Analytics of vergelijkbaar en je verdiept je in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook ben je nieuwsgierig naar wat de wereld van technologie en IT jou te bieden heeft. Laat je inspireren tijdens deze middag en kom meer te weten over jouw mogelijkheden bij Atos Digital Transformation Consulting. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 3 maart 2022.

Programma

Op dinsdag 8 maart 2022 ben jij welkom tijdens deze virtuele interactieve middag. We sluiten af met cocktails en een informeel netwerkmoment.

13:45 uur: Virtuele ontvangst

14:00 uur: Jouw mogelijkheden als Digital Consultant bij Atos

14:30 uur: Mijn carrière bij Atos

15:00 uur: Inspirerende workshop over Data

16:00 uur: Cocktails en netwerken

 

 

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
8 March
Time:
13:45 - 16:00
Event Categories:
,
Website:
recruitment.btn@atos.net

Organizer

Atos
Shopping Cart