Exchange Madrid & Warsaw

2 October 2017 @ 03:00 - 8 October 2017 @ 23:30

| Free

Dit najaar organiseert Interactie twee uitwisselingen! We zullen met een groep van 15 studenten naar beide steden gaan. Tijdens deze reizen zullen we de stad, de mensen en de cultuur leren kennen. Het evenement zelf wordt georganiseerd door de Technisch Bedrijfskundige studenten in Warschau en Madrid.

• 7 – 12 december naar Madrid voor ongeveer €170! Dit bedrag is inclusief eten, accommodatie en transport.

3 – 8 januari naar Warschau voor ongeveer €170! Dit bedrag is ook inclusief eten, accommodatie en transport.

Om je aan te melden voor een uitwisseling zal je een keuze moeten opgeven (Warschau of Madrid). Bij keuze 1 schrijf je je voorkeur op. Keuze 2 geldt alleen als je een tweede voorkeur hebt.

Wil je meer informatie kom dan langs bij de The Villa borrel op donderdag 28 september of kom langs U2 in het Paviljoen.

Start:
2 October 2017 @ 03:00
End:
8 October 2017 @ 23:30
Free

Interactie

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available