Interactie Trial Memberstrip

26 September @ 13:30 - 21:00

| €7.85

Op dinsdag 26 september organiseert Interactie de Trial Memberstrip. Vind je het leuk om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken? Wil je plezier hebben en vrienden maken door heel Europa? Dan moet je zeker meedoen aan de Trial Memberstrip, zodat je er achter kan komen wat Interactie je allemaal te bieden heeft. Daarnaast is het ook een leuke manier om beter kennis te maken met je eigen studiegenoten. Het evenement vooral bedoeld voor eerstejaars, maar studenten uit andere jaren zijn natuurlijk ook altijd welkom!

De activiteit is nog geheim, maar we kunnen je wel vertellen dat je een super toffe dag gaat beleven. Het evenement start om 13.30 en duurt tot 21.00. Hierna kan je er voor kiezen om gezellig mee een biertje te gaan drinken. De deelname kost 7,85 euro. Deze prijs is inclusief de activiteiten en avondeten. Je kan je aanmelden tot en met maandag 25 september 15:00. Voor vragen kan je altijd langskomen bij ons kantoortje (Paviljoen U.2) of kan je ons mailen via interactie@tue.nl.

Date:
26 September
Time:

Interactie

Paviljoen A12
Lismortel 2 5612AR

Ticket sales are subject to our enrollment policy

91 available
Trial Memberstrip Ticket7.85