Your browser does not support JavaScript! Please disable noscript or update your browser. (Resizing your browser window to a small width also helps.)
Loading Events

Online inhousedag Jumbo Management Traineeship

2 December @ 16:00 - 17:30

  • This event has passed.

Event Navigation

Als Management Trainee bij Jumbo doorloop je een traject van drie jaar waarin je drie verschillende functies vervult. Tijdens een van de functies ga je aan de slag op de winkelvloer en stuur je een team van minimaal 100 collega’s aan om je leidinggevende skills te ontwikkelen. Daarnaast vervul je functies op ons hoofdkantoor binnen de afdeling Marketing, Buying & Merchandising, Formule, Technology & Data, Finance of HR. Zo werk je bijvoorbeeld aan de commerciële doorontwikkeling van de unieke Jumbo formule met betrekking tot onze nieuwe winkelconcepten of het assortiment. Of draag bij aan de ontwikkeling van de nieuwe campagnes met bijvoorbeeld Frank Lammers en Max Verstappen. Houd jij meer van data? Bouw dan mee aan onze systemen om nog betere productaanbevelingen aan onze klanten te doen. Jij bent van alle markten thuis en er zijn oneindig veel kansen om jezelf te ontwikkelen.

Op 2 december organiseren we een interactieve sessie waarin we meer informatie geven over Jumbo, het traineeship en de projecten die je gaat doen. Bekijk de vacature voor informatie of geef je op voor onze inhousedag en laat je verrassen door wat Jumbo jou te bieden heeft!

Details

Date:
2 December
Time:
16:00 - 17:30
Website:
https://www.jumbo-events.nl/868

Venue

Online

Organizer

Jumbo Supermarkten