Your browser does not support JavaScript! Please disable noscript or update your browser. (Resizing your browser window to a small width also helps.)
Loading Events

Startups in healthcare… make your idea great!

7 December 2016 - 8 December 2016

  • This event has passed.

Event Navigation

Gupta organiseert Business Course ‘Startups in de zorg… maak jij een goed idee groot?’

Op 7 en 8 december organiseert Gupta Strategists de business course ‘Startups in de zorg… transformeert jouw idee de zorg?’.
In twee dagen kiezen jij en je team het beste idee uit een aantal veelbelovende start-ups in de zorgsector en werken dit idee verder uit. Kan jullie start-up het zorglandschap transformeren?

Een grote investeringsmaatschappij heeft een aantal veelbelovende initiatieven in het vizier. Zij vragen jou om advies. Welk idee is het meest waardevol voor patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars? Wat is ervoor nodig om dit plan tot een succes te maken?
Je leert tijdens de business course hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. Samen met je team maak je een keuze uit de verschillende initiatieven. Onder begeleiding van een consultant van Gupta Strategists ontwikkelen jullie een marktstrategie voor dit idee. Jullie onderbouwen je keuze en strategie met gedegen analyses en werken de strategie uit tot een concreet actieplan. Overtuigt jullie actieplan de investeringsmaatschappij en doet het recht aan het initiële plan?
Schrijf je uiterlijk 21 november in door een korte motivatie, CV en cijferlijsten (WO en VWO) te mailen naar Thijs de Kruif (thijs.dekruif@gupta-strategists.nl). Neem voor vragen ook contact op met Thijs de Kruif.

Details

Start:
7 December 2016
End:
8 December 2016