TBKx

29 March 2017 @ 18:30 - 23:00

| Free

TBKx: “Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is”
Na het succes van voorgaande jaren, organiseren Industria en Alumnia ook dit jaar weer TBKx. Dit unieke evenement voor derdejaars bachelor en masterstudenten zal plaatsvinden op woensdagavond 29 maart in het Van Abbemuseum. Dit jaar zal de avond gaan over motivatie. Waarom kies jij voor deze manier van leven? Misschien zijn er wel andere overwegingen waaraan je nooit gedacht hebt? Want waarom doe je wat je doet? Vanaf 19:30 uur komen de volgende interessante sprekers een korte presentatie houden rondom deze vragen en hun ervaringen met ons delen.
Harry Boesten
“Ondernemer”
Evangelia Demerouti
“De wetenschap van motivatie”
Rein Gerritsen
“Van bankovervaller tot filosoof”
Larissa Meijer
“Keepster bij het Nederlands dames hockey elftal”
Guus Wesselink
“Ex-rechercheur die ging pelgrimeren”
De avond zal worden voorgezeten door de energieke Rudy van Beurden. Met zijn eigen onderneming GAAF heeft hij als doel om heel Nederland te positiveren en met zijn rol als avondvoorzitter zal hij ons door de avond heen praten.
Vanaf 18:30 uur, voorafgaand aan het evenement, is het mogelijk om te dineren op de locatie en na de presentaties zal een netwerkborrel gehouden worden. Naast dat dit een inspirerende avond belooft te worden, is het ook de ideale mogelijkheid om in contact te komen met deelnemende leden van Alumnia!
Maandag 20 februari om 13:00 zullen de inschrijvingen open gaan via de website van Industria.
Je hebt vijf dagen de tijd om je aan te melden. Daarna zal er geloot worden.
Tot de 29ste te zien!
Schrijf je in! Alleen voor derderjaars bachelor en masterstudenten.

*) Masterstudenten die deelnemen worden automatisch gevraagd om gratis proef-lid van Alumnia te worden – hierdoor kun je gedurende de rest van je studententijd gratis deelnemen aan een geselecteerd aantal activiteiten van Alumnia zoals TBKx. Lees hier meer over de voorwaarden: http://www.alumnia.nl/over-alumnia/lidmaatschap/

Date:
29 March 2017
Time:
Free

Who's Attending

57 people are attending TBKx

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
TBKx reserve ticket
46 available