Villafeest: Fiesta Mexicana

31 May @ 16:00 - 22:00

Om het laatste kwartiel nog even goed te knallen organiseert Premium student bar The Villa het spetterende villafeest op 31 mei genaamd: Fiësta Mexicana .
Dit prachtige feest zal compleet in het thema van Mexico staan. Er zullen mogelijkheden zijn om lekker te relaxen, te genieten van diverse verschillende drankjes en hapjes en er zal een vette activiteit aanwezig zijn.
Naast de lekkere Mexicaanse hapjes is de befaamde frietkar van Anton weer aanwezig, dus genoeg opties om lekker te kunnen smikkelen. Dit feest wil je absoluut niet missen!
Tot donderdag 31 mei 16.00 uur en dan zetten we met zijn allen de tent op z’n kop tot 22.00!

To boost you for your last quartile, Premium Student Bar The Villa organizes the ‘villaparty at May 31st: Fiësta Mexicana.
This stunning party will be completely themed Mexican style! You’ll be able to relax, enjoy all kinds of drinks, food, and a cool activity!
Besides the Mexican snacks, the famous Anton will also be there with his fries truck. So, all kinds of ways to keep yourself from getting hungry.
This is a party you do not want to miss!
See you Thursday May 31st, together we’ll make the best party ever!

Date:
31 May