Digital Assurance Traineeship

Ben jij de Future of Finance? De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt bedrijven met digitale transformaties, maar is zelf ook volop in beweging om haar eigen dienstverlening te innoveren. Een van deze innovaties is het Digital Assurance Traineeship, een uniek en intensief tweejarig trainingsprogramma dat draait om de innovatie en de digitale transformatie van onze eigen dienstverlening:… Read more »

Risk Assurance Data Analytics Associate

Sta jij op het punt om af te studeren of ben je net afgestudeerd in een relevant onderwerp en wil jij je persoonlijke ontwikkeling bevorderen? Als Data Analytics Associate wil je groeien, impact hebben en het beste uit jezelf en je collega’s halen. Wie ben je? Je bent (bijna) afgestudeerd in Informatietechnologie, Wiskunde, Econometrie, Data Science, Kunstmatige Intelligentie of Statistiek met goede… Read more »

Afstudeerstage Risk Assurance

Wil jij je masterthesis schrijven bij een organisatie die jou kan begeleiden op onderwerpen op het snijvlak van business en IT? Kom dan afstuderen bij PwC en maak kennis met onze Risk Assurance praktijk. Bij Risk Assurance hebben wij professionals werken die gespecialiseerd zijn in verschillende type marktsectoren en het managen van risico’s in een digitaliserende omgeving. Onze coaches kunnen jou… Read more »

Afstudeerstage Data Analytics

Je bent bijna klaar met je Bèta masteropleiding en je wil je scriptie of afstudeeropdracht graag bij een bedrijf schrijven. Bij Data Analytics hebben wij afstudeermogelijkheden het hele jaar door en bieden daarin ook een goede begeleiding. Stagiaires krijgen een goede indruk van de praktijk en hebben toegang tot kennis en databronnen die doorgaans niet op universiteiten aanwezig zijn. In veel gevallen is een succesvolle… Read more »

Consultant Supply Chain & Operations

As a Consultant within the Supply Chain & Operations (SC&O) practice you work across the different domains of Planning, Procurement, Logistics and Operations (both in Manufacturing and Services). As a global leader in (Tech) Consultancy, Assurance, Tax and Transactions services, we’re using the finance products, expertise and systems we’ve developed to build a better working world. That starts with a… Read more »

Afstudeerscriptie Technology Consultant

Technology Consulting ondersteunt organisaties bij het oplossen van complexe technologische vraagstukken. Innovatie en digitalisering zijn daarbij vaak de leidende thema’s. Onze dienstverlening richt zich met name op de agenda’s van de CTO en CIO. EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen… Read more »

Scriptiestage – Cybersecurity FSO (Financial Services)

Als afstudeer stagiair bij ons financial services (FSO) cybersecurity team zal jij je bezig houden met het schrijven van je scriptie op het gebied van cybersecurity. Vanuit ons team, zal je intensief worden begeleidt door een stagebegeleider die je zal voorzien van input en advies voor je onderzoek EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax,… Read more »

Scriptiestage – Data & Analytics

Een scriptie stage bij het Data & Analytics team biedt jou de kans om je scriptie te schrijven, ondersteund door het Data & Analytics team, welk team zich focust zich op het begrijpen van de data- en informatie uitdagingen van onze klanten. EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze… Read more »

Afstudeerscriptie SAP Consultancy

Als “startende Advisor S/4HANA functioneel consultant” ligt je focus op het begrijpen van de eisen en wensen van onze klanten, deze helder en inzichtelijk te krijgen en te beschrijven om vervolgens het S/4HANA systeem hands-on te kunnen configureren en het IT transformatieproces mede te begeleiden. EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en… Read more »

Graduate Internship: Machine Learning for Timeseries

The start date of this internship is February 2020 Are you the enthusiastic and ambitious university student seeking for an internship in the field of forecasting and planning? Interested in working at an informal and ambitious consultancy company with colleagues specialized in planning and control processes? Then this could be the internship you’re looking for. Background EyeOn strives to enable companies… Read more »