Afstudeerstage Consumentenonderzoek

Afstudeerstage Consumentenonderzoek Jumbo Bij Jumbo zetten we de klant centraal. Want een tevreden klant, dat is waarvoor we werken. Om goede beslissingen te kunnen nemen doen we onderzoeken over allerlei soorten onderwerpen, zoals nieuwe winkelconcepten (o.a. Foodmarkt), het assortiment van Jumbo, de merken van Jumbo, de communicatiecampagnes, spaaracties en nog vele andere onderwerpen. Als stagiair(e) schakel je met interne partijen… Read more »

Functional Management Traineeships: Mars Functional Leadership Experien

Programma overzicht Kies je voor één van onze Functional Leadership Experiences, dan ga je diepgaande technische vaardigheden en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen in een van deze vijf bedrijfsonderdelen: Finance, Procurement, Engineering en Supply. Je gaat aan de slag bij verschillende, uiteenlopende onderdelen van ons bedrijf. Daar leer je van elke discipline en verwerf je grondige kennis op een bepaald technisch gebied. Wat er tegenover… Read more »

Management Traineeship Jumbo

Management Traineeship Jumbo Je bent net klaar met studeren en gaat op zoek naar je eerste baan en die kies je niet zomaar, die moet bij je passen én zich kunnen aanpassen aan jouw ambities. Jumbo biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen én jezelf te ontdekken met ons ‘DREAM BIG Management Traineeship’. Wij zijn op zoek naar winnaars…. Read more »

Meewerk Stage Tech en Data Operations

Van 30.000 naar 80.000 collega’s in nog geen drie jaar. Als jij denkt dat leren leuker of sneller kan, dan zoeken we jou! In de afgelopen jaren is Jumbo enorm gegroeid wat betreft het aantal winkels, het aantal distributiecentra (inclusief de e-fulfilment centra) en is er een steeds grotere nadruk komen te liggen op de e-commerce omgeving. Onze klanten verwachten… Read more »

Meewerk Stage Data en Analytics (7EVEN Consulting)

Wat doe je als je jaar op jaar groeit, ook autonoom? Zorgen dat je volgend jaar wéér wint natuurlijk. Binnen Jumbo onderscheiden we ons met onze klantgerichte aanpak. Samen zorgen wij ervoor dat we middels data-analyse onze klant nog beter leren kennen om o.a. het assortiment en promoties perfect te laten aansluiten op de wensen van onze klant. Jumbo creëert… Read more »

Meewerkstage Business Controlling Sales en Operations

De leukste boodschap! Daar draait het om bij Jumbo. De afdeling Sales & Operations controlling ondersteunt de afdeling Sales & Operations met scherpe analyses en inzichten teneinde altijd de klanten het beste te service met het breedste assortiment voor de laagste prijs! Als stagiair(e) Business Controlling Sales & Operations werk je aan: – Het ondersteunen diverse medewerkers binen de afdeling… Read more »

Meewerk Stage Online Commercie

De snelst groeiende online supermarkt van Nederland. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij Jumbo Online breng jij de unieke Jumbo formule digitaal. Thuis, onderweg of op kantoor, waar dan ook. 24 uur per dag. Dat is de toekomst en de toekomst is nu. Jij wilt mede bepalen hoe die eruitziet. Jij bent als… Read more »

Jumbo Supermarkten

Werken bij Jumbo Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je? Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig…. Read more »