Alles wat je doet vandaag, zie je terug in het resultaat van morgen
"
"

DPD als werkgever

Medewerkers kunnen rekenen op de betrokkenheid van een werkgever die zich verantwoordelijk voelt voor haar mensen. Onze bedrijfscultuur is informeel, non-politiek, resultaat- en mensgericht. Ondernemerschap, innovatie, open en eerlijke communicatie, niet praten maar gewoon doen en een platte hiërarchie, liggen aan de basis van ons succes.

DPD doet daarnaast graag beroep op je creativiteit, je betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Welke functie je ook bekleedt, bij DPD kun jij écht het verschil maken.

DPD groeit razend snel en dat betekent niet alleen dat we continu op zoek zijn naar slimme innovaties, maar ook naar de juiste talenten. De komende jaren zullen wij professionals zoeken op gebied van Industrial Engineering, Data Science, Supply Chain, Operations Research, Project Management en nog veel meer.

Pas jij binnen ons DPD DNA? Dan willen wij jou heel graag spreken!

DPD Pakketservice
Nederland

Elke dag bereiken maar liefst 5,3 miljoen pakketten via DPD hun eindbestemming, zowel bij consumenten als bij bedrijven. Om dit te kunnen realiseren beschikken wij over het sterkste internationale netwerk over de weg. Dit brengt ons tot in de verste uithoeken van de wereld. Bij DPD zien wij niet Nederland, maar Europa als onze thuishaven.

Onze klanten staan centraal, altijd en overal. Alle landen in ons DPD-netwerk ondernemen op hun eigen manier: de manier die het beste past bij die lokale markt. Al deze lokale spelers zijn verbonden in een organisatie die zich kenmerkt door een hecht internationaal netwerk. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid wereldwijd de beste service en kwaliteit te bieden.

Van bedrijf tot individu, van groot tot klein pakket, DPD kan altijd iets voor je betekenen. We zijn in staat de hele keten te verzorgen: Van bedrijf tot bedrijf, van bedrijf tot consument, van consument tot bedrijf en van consument naar consument. Of het nu nationaal, Europees of intercontinentaal is. Daarbij maken we gebruik van innovatieve services die van A-Z zorgen voor een optimaal verzendproces. Van het afgeven en aannemen van pakketten, tot last mile delivery.

DPD is leider als het gaat om innovaties. Constant zoeken wij naar digitale mogelijkheden om het onze klanten en hun klanten gemakkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in digitale services zoals onze last mile communicatie service Predict. Hiermee kunnen wij transparantie en flexibiliteit bieden en zijn wij onze concurrenten ver vooruit.

Niet alleen onze services zijn innovatief, ook de producten waar wij mee werken. Van slimmere cameratechnieken die pakketten kunnen herkennen tot aan automated guided vehicles en slimme sorteersystemen. Waar we voorheen gericht waren op het zo goed mogelijk versturen van pakketten van A naar B (wat we uiteraard nog steeds doen), ligt de focus nu op het analyseren en het slim gebruik maken van onze data. Hierdoor kunnen we nóg efficiënter werken.

Wij. Ambitie. Eigenaarschap. Vakmanschap. Fair.

Our Industries:

Data Science

Logistics

Transport

Supply Chain

Vier redenen om met DPD te versturen

10 %
op tijd
0
km / dag
0 %
minder retourneren
0
pickup points

Location

DPD Eindhoven
Westfields 1410
5688 HA Oirschot
The Netherlands

Website

Study Association Industria

Industria is the study association for BSc Industrial Engineering and Management Sciences, MSc Innovation Management and MSc Operations Management & Logistics of the faculty Industrial Engineering & Innovation Sciences.

Contact Us

Visiting Address
Atlas 2.328
Groene Loper 3
5612 AE Eindhoven
P: +31 (0)40 247 2471
E: bestuur@industria.tue.nl

Postal Address
Studievereniging Industria
Atlas 2.328
Postbus 513
5600 MB Eindhoven

Privacy

Study Association Industria takes privacy seriously. In our privacy statementprivacy sheet, we defined the way we act upon it. If there are any questions, please contact us!

Shopping Cart