Website

Industry

ICT Consultancy

More Info

Strict Young Professionals

Strict helpt organisaties hun digitale ambities waar te maken. Van onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve technologie. Wij zorgen dat organisaties wendbaar en datadriven worden, zijn en blijven. Ons team van onafhankelijke, betrokken professionals garandeert het resultaat.

Op integrale wijze helpen wij bedrijven om op een agile manier met digitale ontwikkelingen om te gaan. We helpen klanten bij het organiseren en implementeren van innovaties waarbij we een kortcyclische aanpak hanteren. Onze klanten kunnen hierdoor snel beschikken over innovaties die de markt biedt. Zo willen we als enabler van innovaties leading zijn in de digitale strategische advisering en begeleiding van bedrijven bij hun transformatie.

Wij pakken projecten aan van A tot Z. Daarbij zijn wij niet bang om een resultaatgarantie te geven. Met de Strict Projectaanpak worden complexe klanttrajecten opgeknipt in beheersbare stappen. Elk van de stappen geeft een concreet resultaat en heldere besluitvorming voor een overgang naar een volgende fase. Hierdoor krijgen onze klanten gedurende het traject goed inzicht in het verloop en worden risico’s maximaal gemitigeerd.

Strict Young Professionals

Voor starters bieden wij het Strict Young Professionals traineeship. Steeds meer organisaties hebben te dealen met IT uitdagingen. Daarbij hebben ze niet alleen IT-ers nodig die vanaf hun laptop programmeren of die de kabels komen leggen. Juist de professional die de vertaalslag kan maken van business vraagstukken naar IT oplossingen is essentieel! Bij ons IT-traineeship begeleiden we ambitieuze starters zodat zij deze rol kunnen invullen.

Onze Young Professonials worden via vakinhoudelijke trainingen klaargestoomd om organisaties te helpen met hun IT vraagstukken. Ze gaan aan de slag bij belangrijke organisaties binnen Nederland. Ze ondersteunen in het succesvol voltooien van projecten, denken mee over innovatie oplossingen of maken de vertaalslag van IT naar business.

Natuurlijk staan onze ambitieuze talenten er niet alleen voor. Strict senior consultants begeleiden en ondersteunen hen in hun projecten. Daarnaast blijven ze zichzelf ontwikkelen met trainingen en persoonlijkeontwikkelingscoaching.

Shopping Cart