Website

Industry

Consultancy in informatization

More Info

Website

Industry

Consultancy in informatization

More Info

VVA Informatisering

VVA

VVA helpt organisaties met een maatschappelijke opgave bij hun digitale transformatie. Dit doen we zowel vanuit de opkomende technologieën en innovaties als projectmanagement en advieswerk op de huidige bedrijfsvoering van – en samen met – onze klanten. VVA bestaat uit vijf verschillende business units:

  • informatisering“Wij ondersteunen maatschappelijke organisaties bij hun digitale transformatie door het uitvoeren van adviesopdrachten, interim opdrachten en projecten op strategisch-tactisch niveau, op het snijvlak van organisatie en ICT.”
  • innovatisering“Boost de adoptie van innovaties en stimuleert efficiënte en veilige werkwijzen bij digitalisering.”
  • intelligent workforce – “Zorgt voor uitdagender werk, efficiëntere bedrijfsvoering en creëert de ruimte voor de zaken die het verschil kunnen maken.”
  • digicoaching“Ondersteunt medewerkers bij hun digitale uitdagingen & vaardigheden voor duurzame personele inzetbaarheid en optimaal rendement uit ICT-investeringen.” 
  • security & privacy“Biedt als partner een totaalpakket aan security en privacy producten- en diensten om digitale transformaties veilig te houden.”

Op onze website vind je meer informatie over deze business units.

VVA en jij als student consultant

We vinden het belangrijk om dit avontuur zo veel mogelijk in samenwerking met studenten te beleven. Studenten stimuleren ons met hun bevlogen energie en houden ons scherp door hun frisse onbevangen inbreng in projecten. Omdat wij deze inbreng van studenten als enorm waardevol hebben ervaren door de jaren heen, willen wij vanuit onze kant ook een ideale plek bieden aan studenten om zich verder te kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Elke student bij VVA volgt een traineeship bij ons, waar ze hun vaardigheden en kennis kunnen aanscherpen terwijl ze organisaties vooruit helpen. Met deze gecombineerde inzet maken we niet alleen stappen in projecten, maar hebben we ook heel veel plezier met elkaar.

Wij bieden allerlei verschillende mogelijkheden aan studenten om de rol als Student consultant bij ons in te vullen. Om die win-win-win situatie te creëren, zal aan het begin van je rol als student consultant gekeken worden naar waar jouw talenten en interesses liggen, om deze op een zo goed mogelijke manier te matchen met de mogelijkheden die wij bieden. Wat de rol precies inhoudt, lees je op onze website!

Afstuderen bij VVA

VVA staat bekend om haar innovatieve karakter. Naast dat we jong talent en innovatieve projecten stimuleren, staan we ook vooraan in de markt als het gaat om academisch onderzoek op het snijvlak van business en ICT. Hierbij vinden we het belangrijk om de nieuwste trends en ontwikkelingen te relateren aan praktijkcases. Zo hebben we afstudeerders begeleid over onderwerpen als: Blockchain, Robotic Process Automation, Gamification, AI, Data driven organizations en nog veel meer! Wij denken graag mee in mogelijke afstudeeronderwerpen. Naast academisch opgeleide business consultants hebben wij ook veel ervaring in het begeleiden van het gehele thesistraject. Met een mooi cijfer afstuderen is daarom bij ons eerder regel dan uitzondering!

Lijkt een rol als student consultant je wel wat? Solliciteer via onze website of stuur een berichtje naar Mark of Laura. Wij gaan graag met jou in gesprek om je carrièremogelijkheden bij ons bureau te verkennen!

Shopping Cart