Your browser does not support JavaScript! Please disable noscript or update your browser. (Resizing your browser window to a small width also helps.)
\ EUST \

FAQ

Algemene vragen

Moet ik kunnen zeilen om mee te gaan met EUST?

Nee, sterker nog, de meeste deelnemers kunnen niet zeilen. Op de schepen is er een bemanning aanwezig die ons de fijne kneepjes van het vak leert.

Wanneer vindt de reis plaats?

Op 21 juli 2017 zullen we met een bus vanuit Eindhoven naar Kiel reizen. We zullen weer terug in Nederland aankomen op 31 juli.

Moet ik zelf nog iets doen?

De race en alle activiteiten eromheen worden mede georganiseerd door de deelnemers. Zo is er een subcommissie voor het eten en drinken aan boord en een subcommissie voor de sponsoring, waardoor de race nog mooier wordt. Door deze sub-commissies wordt het teamgevoel versterkt.

Zijn er nog andere teambuilding activiteiten?

Jazeker, in de aanloop naar de reis zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden om iedereen te leren kennen en het teamgevoel te versterken.

 

Vragen over de subcommissies

Om de reis nog beter te maken, draagt elke deelnemer zijn steentje bij. Iedereen wordt verdeeld over een van de vier subcommissies, die zullen worden begeleid door de teamcaptains:

Teambuilding & Teamfeest zal vóór vertrek twee teambuilding activiteiten en een teamfeest organiseren.

Aan Boord regelt de zaken voor op de boot. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het eten en drinken, een kookrooster en allerlei andere zaken aan boord.

Buiten de Boot regelt allerlei zaken aan wal en buiten de boot. Zij zullen uitzoeken welke havens geschikt zijn en welke leuke clubs/pubs daar in de buurt zitten, maar ze zullen zich ook bezighouden met het opzetten van de race tussen de twee boten.

Acquisitie Dit is de belangrijkste en grootste groep. Zij richten zich op het binnenhalen van sponsoren om zo de reis nog onvergetelijker en goedkoper te maken!

De tijd die je kwijt bent aan je subcommissie is ongeveer 1 uur in de week, uiteraard kun je dit zelf afstemmen met je subcommissie.

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Mail dan gerust naar eust@industria.tue.nl!